Chef’s table

Aan de chef’s table krijg je een kijkje in de keuken van Restaurant 1857. Dit maakt de culinaire beleving compleet, omdat gasten aan de bar onze passie voor koken op de voet kunnen volgen. Van de voorbereiding tot het opmaken van het bord en het serveren van de gerechten. Maak het bezoek aan Restaurant 1857 compleet en reserveer deze bijzondere tafel.

Ons restaurant heeft een open keuken met een chef’s table. Dit is een bar die aan de keuken grenst en door de chef bediend wordt. Als je hier plaatsneemt kun je de bereiding van de gerechten van dichtbij volgen. De chef beantwoordt met plezier al jouw vragen over de gerechten, ingrediënten en bereidingswijze.

Eten bij Restaurant 1857 staat dus niet alleen garant voor een onvergetelijke culinaire beleving. Je gaat ook met een nieuwe dosis kennis naar huis. Voel je je avontuurlijk? Laat je dan adviseren door de chef en ga een avond vol verrassende smaken tegemoet.

Het verhaal achter
de chef’s table

Ontdek het verhaal achter de gerechten van Restaurant 1857 door de chef’s table te reserveren. Vanaf onze chef’s table, een elegante bar, kijk je uit over de keuken terwijl de chef gerechten naar keuze maakt en serveert. Je wordt aan de bar als het ware meegenomen in het proces van de chef, waardoor je nog meer geniet van de gerechten die je tijdens je bezoek besteld. Maak een praatje met de chef, stel vragen over de gerechten en laat je inspireren aan deze unieke tafel in Restaurant 1857.

UNIEKE AVOND

1857

In ons restaurant bieden wij een unieke beleving. Staat er een aanzoek op de planning of hebben jullie iets te vieren? Ons restaurant is de perfecte locatie voor memorabele momenten. Ook als er niets te vieren valt. Kies voor een unieke ervaring en reserveer nu een tafel bij Restaurant 1857