Beleving

Bij Restaurant 1857 ga je niet zomaar uit eten. Het is een ervaring ontworpen om de luxe levensstijl en een culinaire beleving samen te laten smelten. Dit zie je terug in onze gerechten, ons pand en onze passie. Kies jij ook voor een unieke ervaring bij Restaurant 1857?

Het verhaal van 1857

Wij zijn Joke en Joey van Heesbeen, een gepassioneerd koppel dat houdt van lekker eten en koken. Onze loopbaan richt zich dan ook vooral op de horeca. Joke begon als bakker in een kleine bakkerij en werkte zich stap voor stap op tot patissier in De Pastorale**. Joey begon als commis en werkte zich zo op tot sous chef. Hij heeft onder andere gewerkt in ’t Zilte*** te Antwerpen en De Pastorale** te Reet in België.

Inmiddels zijn wij samen werkzaam in ons eigen restaurant. Het is ons doel om gasten te voorzien van een culinaire beleving die nog lang bijblijft. Daar worden wij gelukkig van en daarom gaan wij elke dag met veel passie en plezier aan de slag.

Bekijk onze film

Het Koetshuis

In Roosendaal vonden wij het Koetshuis. Een pand met authentieke en moderne elementen. Dit prachtige gebouw hebben wij omgetoverd tot Restaurant 1857. Het pand binnenlopen is een ervaring op zich, omdat het vol met mooie herinneringen en verhalen staat. Zo zijn de authentieke broodoven en de trog waar de paarden uit dronken nog steeds aanwezig.