Logo

Wij zijn Joke en Joey van Heesbeen, een gepassioneerd koppel dat houdt van lekker eten en koken. Onze loopbaan richt zich dan ook vooral op de horeca. Joke begon als bakker in een kleine bakkerij en werkte zich stap voor stap op tot patissier in De Pastorale**. Joey begon als commis en werkte zich zo op tot sous chef. Hij heeft onder andere gewerkt in ’t Zilte*** te Antwerpen en De Pastorale** te Reet (in België).
In de loop der jaren ontdekten we dat we heel graag mensen blij maken met een gastronomische beleving. Dit willen we vanaf nu doen in onze eigen zaak.

In Roosendaal vonden we ‘het Koetshuis’, een pand met authentieke elementen en moderne toetsen. Dit prachtige gebouw hebben we omgetoverd tot ‘Restaurant 1857’. In onze zaak gaan we voor een ultieme beleving. Het pand geeft je alvast de hele avond kijkplezier. Zo zijn de authentieke broodoven en de trog waar de paarden uit dronken nog steeds aanwezig.
Je kan plaatsnemen in de lichtrijke serre of in het oude woongedeelte van het Koetshuis. Daarnaast werken het bedienings- en keukenpersoneel naadloos samen. Zo komt onze kok graag aan de tafel zijn eigen bord voorstellen terwijl het zaalpersoneel het sauskannetje bijvult. Onze passie voor lekker eten zal je proeven in het bord. De gerechten worden afgewerkt met kruiden uit de kruidentuin.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in Restaurant 1857.